lauantai 12. huhtikuuta 2014

Aistein ry toteuttaa Eino Roiha Instituutissa 10.1.-15.11.2014 Sanallistaminen luovuusterapioissa -täydennyskoulutuksen.

Sanallistamiskoulutuksessa (30 op) kirjallisuusterapiaan yhdistetään musiikin, valokuvan ja kuvataiteen terapeuttisia menetelmiä. Koulutus antaa valmiudet käyttää luovuusterapeuttisia menetelmiä tarkoituksenmukaisesti asiakastyössä sekä oman työn voimavarana. Koulutuksen järjestää Eino Roiha Säätiö yhteistyössä Luovuusterapiayhdistys Aistein sekä Jyväskylän yliopiston Taiteiden ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen kanssa.

Monimuoto-opiskeluna toteutettava koulutus muodostaa prosessiluonteisen, yhtenäisen kokonaisuuden, jossa on 21 lähiopetuspäivää (2pv/kk + koko viikonlopun päätösjakso 06/14). Koulutuspäiviin sisältyy runsaasti kokemuksellista työskentelyä. Lähiopetuksen lisäksi koulutukseen kuuluu kirjallisia tehtäviä, eri luovuusterapian menetelmiä yhdistävä käytännön harjoittelu (omalla työpaikalla) ja lopputyö

Kokonaisuus on suunnattu sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle sekä eri alojen taiteilijoille ja kulttuurin parissa toimiville, joilla on oman alansa korkea- tai opistoasteen tutkinto. Koulutus antaa valmiudet käyttää luovuusterapeuttisia kerronnallisia ja toiminnallisia menetelmiä tarkoituksenmukaisesti ryhmän ohjauksessa, asiakastyössä sekä oman työn voimavarana.
Sanallistamiskoulutuksen tai HYO:n ”Kirjallisuusterapian perusteet” -opintokokonaisuuden suorittaminen on edellytyksenä myöhemmin toteutuvaan kirjallisuusterapian ammatilliseen koulutukseen hakeutumiselle.

Hinta: 2800 €, sisältää opetuksen, ohjauksen ja koulutusmateriaalin (ei kirjallisuutta). Koulutusesitteet ladattavissa: www.ers.fi

Eino Roiha -säätiö on perustettu 8.2.2002 ja sen tarkoituksena edistää taiteen, erityisesti musiikkiterapian, -kasvatuksen ja -tieteen ja esittävän säveltaiteen tutkimusta sekä tutkimustulosten soveltamista kuntoutuksessa, pedagogiikassa ja musiikkialan ammattien käytäntöjen kehittämisessä. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti